bio-wellBio-Well este un instrument revoluționar bazat pe tehnica de imagistică electro-fotonică sau vizualizare a gazelor (efect Kirlian), realizată special pentru evaluarea expresă a stării energetice a unei persoane. Interpretarea scanărilor se bazează pe conceptul de puncte de acupunctură, Auyrveda și multe cercetări științifice și clinice efectuate pe parcursul a 20 de ani. Este rapid, vizibil, fiabil și ușor de utilizat.

Bio-Well a fost dezvoltat de o echipă internațională condusă de dr. Konstantin Korotkov și aduce pe piață o tehnologie puternică cunoscută sub numele de tehnica de vizualizare a descărcărilor de gaz într-un mod mai accesibil decât oricând. Produsul este format dintr-o cameră de birou și software-ul de însoțire. Accesorii atașabile sunt, de asemenea, disponibile pentru cumpărare pentru a efectua scanări Mediu și BioClip.

Tehnologie: tehnica GDV

tehnologie GDVTehnica imgGDV este înregistrarea și analiza computerizată a emisiilor electro-fotonice ale diferitelor obiecte, inclusiv biologice (în special degetele umane) rezultate din plasarea obiectului în câmpul electromagnetic de intensitate ridicată pe obiectivul dispozitivului.

Când se efectuează o scanare, se aplică un curent electric slab la vârful degetelor pentru mai puțin de o milisecundă. Răspunsul obiectului la acest stimul este formarea unei emisii electronice. Emisia de electroni stimulează descărcarea gazului (strălucire) care este captată de camera video și apoi tradusă și transmisă înapoi în reprezentări grafice pentru o analiză ulterioară.

bio-wellImaginea implantată în instrumentul Bio-Well se bazează pe ideea de concept de puncte de acupunctură și este confirmată de 20 de ani de experiență clinică de sute de practicanți cu multe mii de pacienți. Procesul de scanare este rapid, ușor și non-intruziv … faceți-l zilnic pentru cele mai bune rezultate! Obțineți feedback în timp real cu privire la ce factori – pozitivi și negativi – vă afectează stresul și starea de energie. Cu instrumentul Bio-Well Sputnik se măsoară și mediul și energiile obiectului! Bio-Well nu este un instrument medical. Oferă o impresie despre nivelul dvs. de energie și stres și permite utilizatorilor să vadă transformarea lor zilnică și influența diferitelor situații și stimuli. Software-ul prietenos face ca prelucrarea datelor să fie simplă și convenabilă pentru utilizatorii ne-experimentați.

Medicina contemporana se concentreaza in principal pe tratamente bazate pe atat clinice cat si diagnostice biomedicale. O problemă clinică importantă este evaluarea, controlul și menținerea capacității funcționale a unei persoane relativ sănătoase, a stării copilului în timpul fazei de creștere dinamică și a bolnavilor în timpul remisiunii. Prin urmare, căutarea unei metode ușoare, eficiente din punct de vedere al costurilor și a criteriilor asociate pentru evaluarea obiectivă a stării de sănătate atât pentru persoanele relativ sănătoase (RHP), cât și pentru pacienții bolnavi este intuitiv evidentă și necesară.

wellnessExistă mai multe chestionare care se referă la anumite aspecte ale stării clinice umane. Calitatea sănătății poate fi bine estimată prin măsurarea unui număr de parametri fiziologici. Cu toate acestea, aceste chestionare au mai multe restricții: a) sunt nepotrivite pentru copiii mici; b) depind foarte mult de factorii culturali și de alți factori ai oamenilor chestionați.

Prin urmare, este de dorit să se dezvolte o metodă prietenoasă și ieftină pentru evaluarea și controlul instrumental obiectiv al nivelului de energie și stres. O soluție este tehnica GDV.

Dezvoltarea metodelor care să permită prezicerea performanțelor sportivilor la concurs este cea mai importantă și mai ambițioasă sarcină în sport. Prezența unei astfel de metode eficiente ar putea ajuta antrenorii să facă alegerea corectă a jucătorilor pentru turneul viitoare și ar putea îmbunătăți în mod semnificativ performanța echipei la competiții.

Oamenii și în special sportivii sunt cele mai complexe sisteme energetice și de informare a căror stare depinde de o serie de factori. Destul de des chiar și sportivii profesioniști se comportă săraci și dacă acest atlet este membru al echipei, acest lucru poate conduce la performanțe proaste ale întregii echipe. Motivul slabei performanțe a unui jucător este determinat de starea lui fiziologică precară, care poate afecta astfel de factori care nu apar în legătură cu factorii de activitate profesională, cum ar fi tulburarea din viața personală sau de familie, epuizarea emoțională a altor tipuri de activități, , supra-pregătire în faza pregătitoare pentru competiție etc.

Metoda de vizualizare cu descărcare de gaze (GDV) pentru evaluarea stresului și a stării umane este dezvoltată activ în ultimii ani în lume și în special în Rusia pentru a determina starea energetică (funcțională) a sportivilor ia în considerare influența multor factori negativi la stresul și starea energetică a unui atlet. Aceste particularități ale tehnicii GDV îl fac un instrument de evaluare inestimabil în sport. Alte avantaje ale tehnicii GDV includ ușurința utilizării, timpul neinvaziv și foarte scurt pentru analiză, ceea ce este foarte important în cazul aplicațiilor sportive, deoarece atleții sunt adesea copleșiți emoțional de competiție și nu dispun de suficient timp și energie pentru o lungă și studii de laborator complexe, care pot supraîncărca starea lor emoțională.

stressStresul este un factor complex care are atât o componentă emoțională (anxietate), cât și o componentă somatică care rezultă din expunerea prelungită la anxietatea permanentă. Stresul are un impact foarte puternic asupra câmpului energetic. Imaginile arată foarte specific.

Din mulți ani de experiență în utilizarea analizei câmpului energetic, putem concluziona că scopul oricărei terapii, exerciții fizice sau tratament ar trebui să fie îmbunătățirea imaginii câmpului energetic. Aceasta este o indicație clară a efectului pozitiv al unei terapii. Acest lucru poate dura ceva timp – nu ar trebui să ne așteptăm întotdeauna în mod instantaneu, dar pe termen lung Câmpul Energiei ar trebui să devină uniform și echilibrat.

În același timp, câmpul energetic foarte mare nu este întotdeauna o indicație a sănătății. Ca orice parametru de wellness, câmpul de energie ar trebui să fie într-un anumit interval. Această situație poate fi dificilă – numai profesioniști special instruiți pot oferi o interpretare detaliată a imaginilor GDV.

Este bine cunoscut faptul că oamenii au scăzut în funcție de situația mediului înconjurător. În unele locuri, dormi ca un copil și te trezești plin de energie; în alte locuri aveți visuri minunate și călătoriți în locuri frumoase în timp ce dormiți.

Cu toate acestea, deja de mii de ani, existența unor locații specifice în care oamenii nu dorm bine, se îmbolnăvesc mai ușor sau unde performanța este mai mică a fost cunoscută empiric.

Care este diferența dintre toate aceste locuri? Foarte puțin este cunoscut în știința occidentală. Este clar că combinațiile de cauze diferite compun fenomenul. Aceasta este o combinație a influenței de pe Pământ – anomalii subterane, goluri, cursuri de apă; gazele din atmosferă, atât naturale, cât și industriale; fundal electromagnetic; și influența din razele Universului, Soarelui, Lunii și Cosmice.

Acum este practic imposibil să se facă distincția între toți acești factori, deci avem nevoie de un numitor comun pentru a evalua situația generală în locul respectiv. Numai dovezi rudimentare sunt disponibile astăzi, dacă astfel de zone pot fi măsurate utilizând aparate fizice acceptate.

Instrumentul Bio-Well vă oferă o astfel de oportunitate. Mulți ani de cercetare au confirmat ideea că permite evaluarea situației energetice în mediul înconjurător. Expediții în diferite părți ale lumii: Peru, Columbia, India, Myanmar, Siberia și multe altele au demonstrat sensibilitatea instrumentului de evaluare a mediului. Știința Scientifc a fost elaborată și publicată în reviste per-review, brevete au fost acordate în mai multe țări, iar acum acest instrument a devenit disponibil pentru uzul public.

Trebuie să efectuați măsurători timp de cel puțin 30 de minute (BW 1.0) sau 6 minute (BW 2.0); timpul maxim nu este limitat. Într-un mediu liniștit, liniștit, după setarea inițială timp de aproximativ 3 minute semnalul devine destul de stabil (vezi graficul de mai jos).

În zona geoactivă variațiile de energie pot fi foarte mari. Diagrama de mai jos demonstrează variația energiei în afara și în interiorul cercului de recoltă din Anglia, în vara anului 2006. După cum vedeți, în afara cercului de cultură, energia era destul de stabilă, în timp ce în interiorul acesteia creștea tot timpul măsurării.

Același mod în care puteți detecta schimbarea energiei în timpul răsăritului și apusului soarelui sau a furtunii de vânt. În paralel, puteți măsura transformarea domeniului Energiei Umane – al dumneavoastră și al altor persoane. În acest fel, vă veți vedea reacția proprie la schimbările de mediu. O mulțime de date sunt prezentate în cartea lui K. Korotkov „Energia spațiului”, care poate fi găsită pe Amazon.com.

Shopping Cart
Scroll to Top